Vi har identificeret og arbejdet
med gode arbejdspladser i hele
verden i mere end 30 år

Great Place to Work® er den førende globale autoritet, når det gælder om at opbygge, opretholde og anerkende effektive arbejdspladser kendetegnet ved en høj grad af tillid. Vi har skabt vores position ved at lære af dygtige ledere, iagttage millioner af medarbejdere og undersøge tusindvis af de bedste arbejdspladser rundt om i verden. Vi elsker at dele den indsigt, vi har indhentet i vores arbejde med organisationer i alle brancher og størrelser, så vi kan hjælpe organisationer rundt om i verden med at opbygge, opretholde og forbedre deres stærke kultur.

Great Place to Work® Trust Model© bygger på 30 års forskning og indsamling af data gennem vores Trust Index© medarbejderundersøgelse , som årligt besvares af millioner af medarbejdere på verdensplan.

I Danmark producerer Great Place to Work® den årlige Bedste Arbejdspladser-liste. Vores certificeringsprogram gør det muligt for virksomheder automatisk at komme i betragtning til alle vores konkurrencer om at blive kåret som de bedste arbejdspladser.

Ved at give alle organisationer mulighed for at evaluere sig selv overfor den mest pålidelige og omfattende definition på en god arbejdsplads kan vi gennemføre vores mission om at skabe et bedre samfund ved at skabe gode arbejdspladser for alle. I dag bruger vi data indsamlet gennnem flere årtier til at skabe en ny global standard for, hvad folk kan forvente af deres arbejdsplads.

Bedre arbejdspladser, bedre præstationer.

Vores data viser, at gode arbejdspladser kan glæde sig over bedre regnskabsresultater, mindre personaleudskiftning og bedre kundetilfredshed end deres konkurrenter. Derudover skaber et arbejdsmiljø med grundlæggende tillid grobund for innovation, fleksibilitet, robusthed og effektivitet.

Hvad enten det sker via vores Great Place to Work® certificeringsprogram og lister eller, vores verdenskendte medarbejderundersøgelse Trust Index©, forstår de organisationer, vi arbejder med, forbindelsen mellem en positiv medarbejderoplevelse og en stærk virksomhedsprofil.

markedsorienteret afkast omsætning

Organisationer over hele verden bruger os som en global autoritet, når det gælder om at skabe og opretholde en god arbejdspladskultur. Uanset hvor I er på jeres færd, indbyder vi jer til at sammen med os at skabe et bedre samfund ved at tage de første skridt mod at skabe en tillidsbaseret kultur på jeres arbejdsplads.

Tillid. Det er hovedingrediensen,
når du skaber en god arbejdsplads.

At etablere en arbejdspladskultur, der er baseret på tillid, er den bedste investering du kan gøre for din organisation. Vores Great Place to Work® Trust Model© fremhæver det der konstituerer en god arbejdsplads, og her er tillid til ledelsen helt centralt.

Vores medarbejdere

GPTW small 4

Liselotte Jensen

Administrerende Direktør

Liselotte har siden 2003 har arbejdet med gode arbejdspladser. Indledningsvist i to år med udvælgelsen af Europas Bedste Arbejdspladser og siden 2006 med Danmarks Bedste Arbejdspladser®.

Liselotte har en baggrund som Cand.merc.int. fra Copenhagen Business School, og har fra tidligere ansættelser erfaring med Acquistion Integration planer, implementering af HRM-systemer og Six Sigma. Liselotte har omfattende erfaring med at hjælpe arbejdspladser med at øge tilliden mellem ledelse og medarbejdere, og derigennem udvikle og fastholde en god arbejdsplads.

Liselotte er temmelig frankofil, og tilbringer så meget tid som muligt i Sydfrankrig. Når tiden tillader det, løber hun i de nordsjællandske skove.

GPTW Morten 2

Morten Nørgaard

Udviklingsdirektør

Morten har det overordnede kundeansvar samt ansvar for udviklingen af nye services og ydelser til Great Place to Works kunder.

Morten har mere end ti års erfaring som HR Business Partner, HR (Program) Manager og projektleder fra multinationale selskaber i Danmark og Norden og har bl.a. været ansvarlig for flere globale Great Place to Work medarbejderundersøgelser inkl. træning og mobilisering af ledere samt udarbejdelse af og opfølgning på handlingsplaner. Morten har et stærkt udviklingsfokus og en stor passion for at skabe vækst via udvikling af mennesker og organisationer.

Når Morten ikke arbejder bruger han tid med sin hustru og deres fire børn samt venner og familie. Når tiden tillader det bruger han den gerne som MAMIL på racercyklen eller med at læse enten fag- og skønlitteratur.

OI 1 1

Kim Møller

Bestyrelsesformand

Kim har tidligere være europæisk præsident for Great Place to Work (2003 – 2006) og er den, der bragte konceptet først til Danmark i 2001 og siden til resten af Europa.

Ved siden af bestyrelsesarbejdet bidrager Kim til Great Place to Work i Danmark gennem facilitering af ledelsesseminar, leder-netværk og oplæg ved konferencer og workshops. Hans indgående kendskab til hvordan man udvikler og fastholder engagement og tillid på arbejdspladser kombineres med udstrakt ledelseserfaring og ”executive mentoring” i nationale såvel som internationale virksomheder.

Når Kim ikke arbejder er det samværet med hans ni børnebørn, som optager ham, så man finder ham gerne med dem på eventyrhøjskoler eller på oplevelsesture i ind- og udland.

GPTW small 1

Søren Lundgreen

Data Chef

Søren er ansvarlig for både dataindsamling og hovedparten af den afrapportering, der går ud til kunderne.

Søren har, siden han startede hos Great Place to Work i 2003, været ansvarlig for en lang række danske og multinationale projekter som ekspert ud i at konvertere komplekse organisationsstrukturer til handlingsorienteret afrapportering.

Søren er uddannet Cand.merc. fra Syddansk Universitet med speciale i kvantitativ analyse. Når Søren ikke arbejder, tilbringer han tid sammen med sin hustru og 3 børn. Tillader tiden det, er Søren desuden en stor sportsfan, der både følger og udøver bl.a. badminton og fodbold.

GPTW small 6

Fredrik Falkenback

Seniorudvikler

Fredrik Falkenback har ansvaret for udvikling af rapporteringsværktøjer.

Fredrik har tidligere undervist på Blekinge Tekniska Högskola og har erfaring med økonomisk analyse, statistik og programmering.

Fredrik er blandt andet uddannet fra Lunds Universitet i Økonomi. Fredrik bor i Sverige og han tager derfor dagligt toget over sundet. Når han ikke arbejder, læser han biografier eller illustrerer med computeren. Frederik tager ofte til det smukke Österlen i Skåne, hvor han gerne tager en sejltur om sommeren.

GPTW Jonas 1

Jonas Hannemann

Konsulent

Jonas Hannemann rådgiver om arbejdspladskultur og lederskab.

Jonas har fra tidligere stillinger erfaring med research, analyse og rådgivning i ledelses- og organisationsudvikling. Uddannelsesmæssigt har Jonas en baggrund som cand. merc. i strategic market creation med særlig fokus på strategi, forretningsmodeller og bruger-/kundeoplevelser.

Når Jonas ikke er på arbejde går tiden med at være sammen med kæreste, børn og familie, spille fodbold på grønsværen eller musik på guitaren.

GPTW Julie 1

Julie Schrøder Poulsen

Projektkoordinator

Julie arbejder med projektledelse, kulturevalueringer og interne proces- og koordineringsopgaver. Julie har været ansat i Great Place To Work siden maj 2017.

Julie er uddannet Cand.merc.kom fra CBS, og har i løbet af sin studietid særlig været optaget af spændingsfeltet mellem kommunikation, HR og ledelse – herunder hvad det kræver at kommunikere effektivt, at udvikle og motivere sine medarbejdere samt hvordan man som leder bedst muligt indfrier sit og andres potentiale. Julie har fra før sin ansættelse i GPW erfaring som PA for direktøren i en mindre designvirksomhed.

Privat ynder Julie at være en livsnyder, hvorfor det er tid med familie og venner, god mad og nye kultur- og rejseoplevelser som trækker.

GPTW small 3

Birger Cleaver

Projektkoordinator

Birger har ansvar for kulturevalueringer og interne proces- og koordineringsopgaver. Birger har været ansat i GPW siden maj 2018.

Birger har en kandidatgrad i Human Ressource Management fra CBS. Han stræber efter arbejde med HR og at gøre en forskel ved kontinuerligt at forbedre arbejdsgange og procedurer. Birger har før sin ansættelse i GPTW-erfaring som ressource koordinator med rapportering fra en tidligere ledelsessupporterende rolle i en større virksomhed.

I sin fritid står Birger ikke stille; man finder ham typisk 10 meter oppe på en klatrevæg eller i et hop, med en basketbold i hånden, på vej mod kurven. Birger finder ro og kobler af i samvær med familie, venner, yoga eller skønlitteratur.

fotopaavej

Mathias Stenrøs

Researcher

Mathias er researcher hos Great Place to Work® og har været ansat siden 2012. Sideløbende læser han dansk på Københavns Universitet.

Hos Great Place to Work® har Mathias opgaver af varierende art, bl.a. dataopgaver ved opsætning af surveys, sproglige opgaver i form af skrivning, korrektur og finpudsning af tekster af forskellig karakter. Derudover bidrager han til den samlede evaluering af arbejdspladsernes besvarede spørgeskemaer.

Studiemæssigt beskæftiger Mathias sig med danskfagets forskellige interesseemner inden for sprog, medier og litteratur med særligt fokus på fiktionaliserende fortælleteori i skønlitteratur og tv-æstetik, hvilket han også skriver speciale om.

fotopaavej

Ida Spedtsberg

Researcher

Ida er Researcher hos Great Place to Work®, hvor hun blandt andet arbejder med kommunikation og sociale medier. Til dagligt læser hun cand.merc.(kom.). – erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation på CBS og har derfor en teoretisk baggrund indenfor kommunikation, marketing og erhvervsøkonomi.

På sit 5. semester var hun på udveksling i England på udveksling på Alliance Manchester Business School. Her havde hun blandt andet fag indenfor leadership, behavioural strategy og not-for-profit marketing.

Ida har tidligere arbejdet som studentermedhjælper i Nykredit, hvor hun har siddet med administration af pensioner.

Når Ida ikke arbejder hos Great Place to Work, nyder hun at være sammen med venner og familie, at gå i teatret og danse.

BEMÆRK! Dette websted bruger cookies og lignende teknologier.

Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du alle cookies i overensstemmelse med vores Cookie Policy.

jeg accepterer